ΣυμβασιούχοιΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΞΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.

23/01/20231
Δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 5824/2022 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία δικαιώνει έξι συμβασιούχους εργαζόμενους οι οποίοι απασχολούνταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Covid 19 εκ των οποίων οι δύο εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, οι τρεις εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρων και η τελευταία εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργάτρια Καθαριότητας Σχολικών Κτηρίων.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πιθανολογώντας ότι οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου οι οποίες συνέδεαν τους εργαζόμενους με το Δήμο αποτελούσαν στην πραγματικότητα μια ενιαία σύμβαση αορίστου χρόνου, δέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος να τους απασχολήσει με την ειδικότητα και με τις αποδοχές που αντιστοιχούν στην υπηρεσιακή τους ένταξη, λαμβανομένων υπόψη και των λοιπών τυπικών τους προσόντων και με απειλή χρηματικής ποινής, ύψους εβδομήντα (70) ευρώ, για κάθε ημέρα παράβασης της υποχρέωσης αυτής, έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κύριας αγωγής τους.

One comment

 • e-commerce

  15/04/2024 at 23:40

  Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been running a blog
  for? you make blogging glance easy. The overall
  look of your website is great, as neatly as the
  content material! You can see similar here sklep internetowy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

white-logo
Βασιλέως Γεωργίου Β' 52, Παιανία 19002
21 5545 7272

Follow us:

ΤΑΜΠΑΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αναλαμβάνουμε με εμπειρία και εξειδίκευση υποθέσεις Υπαλληλικού & Εργατικού Δικαίου, είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση.

Copyright © Tampakos 2022

×