ΣυμβασιούχοιΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΠΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.

02/02/2023
Δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 290/2023 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία δικαιώνει επτά συμβασιούχους εργαζόμενους οι οποίοι απασχολούνταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Ταφής – Εκταφής στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας Κόκκινος Μύλος.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πιθανολογώντας ότι οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου οι οποίες συνέδεαν τους εργαζόμενους με το Δήμο αποτελούσαν στην πραγματικότητα μια ενιαία σύμβαση αορίστου χρόνου, δέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνος να τους απασχολήσει στη θέση τους και στα καθήκοντά τους, καταβάλλοντας τις νόμιμες αποδοχές τους μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής τους, καταδικαζόμενο σε περίπτωση που αρνηθεί να συμμορφωθεί με την απόφαση του Δικαστηρίου σε χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, για κάθε έναν από αυτούς και για κάθε ημέρα που δεν αποδέχεται την υπηρεσία τους.
white-logo
Βασιλέως Γεωργίου Β' 52, Παιανία 19002
21 5545 7272

Follow us:

ΤΑΜΠΑΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αναλαμβάνουμε με εμπειρία και εξειδίκευση υποθέσεις Υπαλληλικού & Εργατικού Δικαίου, είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση.

Copyright © Tampakos 2022

×