ΣυμβασιούχοιΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΞΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

23/01/20230
Δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 7265/2022 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία δικαιώνει έξι συμβασιούχους εργαζόμενους οι οποίοι απασχολούνταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Covid 19 εκ των οποίων οι πέντε εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Οδοκαθαριστών και ο ένας εξ’ αυτών με την ειδικότητα Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρου ως μέλος πληρώματος απορριμματοφόρου του Δήμου.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πιθανολογώντας ότι οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου οι οποίες συνέδεαν τους εργαζόμενους με το Δήμο αποτελούσαν στην πραγματικότητα μια ενιαία σύμβαση αορίστου χρόνου, δέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Σαρωνικού να τους απασχολήσει στη θέση τους και στα καθήκοντά τους, καταβάλλοντας τις νόμιμες αποδοχές τους μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής τους, καταδικαζόμενο σε περίπτωση που αρνηθεί να συμμορφωθεί με την απόφαση του Δικαστηρίου σε χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ, για κάθε έναν από αυτούς και για κάθε ημέρα που δεν αποδέχεται την υπηρεσία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

white-logo
Βασιλέως Γεωργίου Β' 52, Παιανία 19002
21 5545 7272

Follow us:

ΤΑΜΠΑΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αναλαμβάνουμε με εμπειρία και εξειδίκευση υποθέσεις Υπαλληλικού & Εργατικού Δικαίου, είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση.

Copyright © Tampakos 2022